Arhiv za

Drugi tečaj

Nuggets berengenas

Nuggets berengenas

Kot večina ljudi, še posebej otrok, ljubimo Nuggets, po več poskusih z različnimi zelenjavo in izvajajo v nadomestnih načinov, Mi je uspelo, da bi recept za jajčevca Nuggets, z nizko vsebnostjo maščob, ki niso ocvrti, in najboljše od vseh mojih otrok jih imam.

Rakovice pecivo

Rakovice pecivo

Drugačen način, da bi rakovice pecivo, To je bolj zdravo, kot da bi prepražimo in gostovanje velik Candidad maščobe. Da sprejmejo kot glavno jed, za uporabo kot predjedi, To je lahko dobra možnost, da bo na delo, navsezadnje lahko prilagodili vaše vsakdanje hrane, kot vidite fit.

Vol-au-vent de pollo

Vol-au-vent de pollo

Danes prinašamo piščanca na Vol-au-vent, To je majhna krožna posoda iz listnatega testa, ki bo zapolnila zelo bogato zmes, moramo postaviti v, da bi bilo veselje naše brbončice.

Kvinoja palačinke polnjene s špinačo in feta sirom

Kvinoja palačinke polnjene s špinačo in feta sirom

Pripravili bomo Kvinoja palačinke polnjene s špinačo in feta sirom, ko jo enkrat poskusite ne boste želeli prenehati jesti, njegova mešanica quinoa, špinačo in feta sir, bo vaše brbončice eksplodira daje občutke, ki vrnejo ponoviti. Lahko vam zagotovim,!

Piščančji file paniran z orehi

Piščančji file paniran z orehi

Veliko beljakovin recept, nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in zdravih maščob, Bom predstavil kako narediti piščančje fileje paniran z orehi.

Dušene piščanec z pak Choi

Dušene piščanec z pak Choi

Drug zelo zdrav način, da se je, da piščanca na piščančji dušene s pak Choi, bogata nizkokalorično recept, Visoko protein, in delež ogljikovih hidratov zelo nizkih.

Ribe z brokolijem, češnjev paradižnik in por

Ribe z brokolijem, češnjev paradižnik in por

Ponastavi loviti z brokolijem, češnjev paradižnik in por je eden od najpreprostejših, še zdrave jedi smo storili doslej. In smo dobili drugo tečaj deliciso, nizkokalorično, z zelo visokimi odstotki beljakovin in omega veliko 3 iz rib.

Kroglice losos pečen

Kroglice losos pečen

Recept za pečene kroglice lososa je zelo posebna, da ponudimo kot predjed na družinskih večerjah, da bi naši otroci skriva jedo lososa in za vse priložnosti si lahko zamislite. Odličen prigrizek ali predjed, Visoka vsebnost beljakovin in dober vir zdravih maščob. La

Avokado z jajčnimi pečen

Avokado z jajčnimi pečen

Recipe pečen avokado z jajcem, z visoko vsebnostjo maščob zdravih (omega-3) in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Impresionate jed mešanica najdenih okusov, ki bo vaš okus uživajo multikulturno eksplozijo.