Arhiv za

Sveže

Oreos protein

Oreos protein

Ta znameniti Oreo piškotek recepti za beljakovine, da smo vsi želeli storiti, nato pa nam dajejo veselje, da vonj, Pripravljena je, da vsebuje majhne količine kalorij, visoke vrednosti beljakovin, visoka vsebnost vlaknin in zelo nizke ravni maščobe.

Marcipan sugarless

Marcipan sugarless

Recept je idealen za bo prišel čas,, zelo enostaven za pripravo, način prehranjevanja marcipan brez glutena in prosti sladkor je kot nalašč za vaše dnevne količine orehov.

Snickers de proteínas

Snickers de proteínas

Zagotovo, ko govorimo o Snickers znamkami bari Mars Incorporated, naredi usta z vodo, in bi imeli ograjo, da bi jedli in okusite slastno aromo. Danes bom pokazal dobiš zase nekaj beljakovin bari Snickers, da je razlika v

Žaru breskve z medom

Žaru breskve z medom

Da bi se ta recept za breskve na žaru z medom, da bo po svojih najboljših močeh v tem letnem času, in imam namen, da bi večina njega.

Arašidovo maslo piškotke

Arašidovo maslo piškotke

Za dober zdrav zajtrk receptov piškotke arašidovo maslo, okusna mehko žvečenje spremljevalec bogatega kave.

Beljakovinski Vanilla Oblaki

Beljakovinski Vanilla Oblaki

Ta zabavna zdrava beljakovin recept vanilije oblaki, To je idealno, da bi kot priboljške otroke in starejše, vendar če upoštevamo, da je zdravljenje z nizko kalorično, nasa ne vsebuje ogljikove hidrate, maščobe, Veliko beljakovin, zelo enostaven za pripravo.

Banana torta protein

Banana torta protein

Magnificent banana torta protein, da uživajo domače sladice, del za čaj… brez preskoči vaše osebno nego, ne da bi izgubili teksturo in okus dobre torte pecivo.

Protein torta (z jagodami)

Protein torta (z jagodami)

Slastno torto, ki z sirotkine beljakovine, nizkokalorično, veliko beljakovin in vlaknin. Peke, ko jo uporabite brez želatine, Če ne želite uporabiti želatino lahko izpustite in spečemo torto v Segreti pečici, da 180 ° C (355 ° F) med 40 minut.

Tartufi vanilije sirotkine beljakovine

Tartufi vanilije sirotkine beljakovine

Sladica, ki jo čakala, nekaj sladkega sekljanje po obroku, z visoko vsebnostjo beljakovin, zelo nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in zdravih maščob. Zelo enostavno in hitro, da bi, ne zahtevajo kuhanja.

Sladkarije, čokolada beljakovin in arašidovo maslo

Sladkarije, čokolada beljakovin in arašidovo maslo

Sladkarije, čokolada beljakovine in gluten arašidovo maslo, veliko beljakovin, skoraj samo ogljikovih hidratov in dobrih maščob. V čokolade v iz plesni kolački. Če uporabljate dvakrat toliko boste dobili približno 26 deli s temi sestavinami.

Beljakovinski marshmallows

Marshmallows, melcocha

Marshmallow recept okusno vanilije z okusom beljakovin, Tipično sladko, vendar je dala ljudem, misleč, da je treba jesti hrano brez glutena, Poleg tega, da je zelo enostavno narediti optendras sladki dom za vaš zelo zdravo prehrano.

Okusne kokosove kolački

kokos kolački

Ta recept vam bo dala rezultate v okusno kokosovo kolački, ki nudijo zelo visoko vsebnostjo vlaken, ena zelo nizke količine kalorij (si lahko ogledate na konec v podatke prehranske), el 70% nasičene maščobe prihaja iz MCT, da so dobri trigliceridi.