Arhiv za

Snack

Bučna palačinke

Bučna palačinke

Danes bomo pokazali ste izvedli slasten recept za bučnih palačinke, za uporabo, ko imate gostje doma, V nekaterih državah so jo uporabi za zajtrk, in tudi ti se običajno uporabljajo v svetu fitnees siempres, da imajo nekateri v zamrzovalniku in traja nekaj minut, preden, malo toplote kot

Cheetos-sir z okusom fitnes

Cheetos-sir z okusom fitnes

Če ste ljubitelji cheetos, ampak veš kaj so dobili maščobe za vaše telo, in vse maščobe in ogljikovi hidrati za naše telo škodljivo če jedel presegajo, Zdaj bom pokazal, kako lahko naredite doma okoli Cheetos-sir z okusom fitnes, vendar so, če, z nizko stopnjo v

Pečene bučke čipi

Pečene bučke čipi

Mi vam pokaže, kako narediti pečene bučke čips, zdrav način, da zelo zdravo malico Chips, da sprejmejo vsakogar in sprejeti veganske prehrane, ki podpirajo kravjega mleka, ali pa lahko uporabite sojino mleko in zelenjave sir.

Spicy govejega sunkovit

Spicy govejega sunkovit

Recept Spicy govejega sunkovit, veliko beljakovin, nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in maščob. Restavracija jed vrhunska kakovost, zdaj, da lahko to storite doma bomo pokazali pot.

Beljakovinski marshmallows

Marshmallows, melcocha

Marshmallow recept okusno vanilije z okusom beljakovin, Tipično sladko, vendar je dala ljudem, misleč, da je treba jesti hrano brez glutena, Poleg tega, da je zelo enostavno narediti optendras sladki dom za vaš zelo zdravo prehrano.

Okusne kokosove kolački

kokos kolački

Ta recept vam bo dala rezultate v okusno kokosovo kolački, ki nudijo zelo visoko vsebnostjo vlaken, ena zelo nizke količine kalorij (si lahko ogledate na konec v podatke prehranske), el 70% nasičene maščobe prihaja iz MCT, da so dobri trigliceridi.

Rod vanilije mandljev obložene beljakovin

Rod vanilije mandljev obložene beljakovin

Iščete način, da vaše dodatek beljakovin v en bar domov. Tukaj, danes, vam predlagamo vam ta recept za vanilijev beljakovinske ploščice, prevlečena z okusno mandljev.

Piščančje kroglice

Piščančje kroglice

Hiter in enostaven recept, za piščančje kroglice, lahko vzamete s seboj na delo, da vam bo jedi v vaši pisarni, admemás je dobra izbira za ljudi, ki gledajo svoje zdravje in so zelo občutljive na hrano.

Sladke krompirjeve palačinke

Sladke krompirjeve palačinke

Sladke krompirjeve palačinke, libre de gluten, hitro in enostavno. Fitnees recept, ki vam bo dala občutek eating sladkega peciva, ne da bi vse kalorije, sladkorji in maščobe, ki jih vsebujejo. Pripravljen za fotografiranje kot predjed pred obroki, spremljati zajtrk, kot prigrizek v času

Cupcakes jabolčno pito s sirom

Cupcakes jabolčno pito s sirom

Ta fitnes kolački recepti jabolčna pita s sirom bomo dobili, da enostavno in hitro, z odstotki nizko kalorično in visoko vsebnost beljakovin, popolnoma uravnotežen.

Cupcakes Piščančja, sir in špinača

Cupcakes Piščančja, sir in špinača

Cupcakes Piščančja, sir in špinača, je ime za to jed za vašo kombinacijo okusov in videzu kolačke pecivo. Okusno in malo kalorij, vsaka enota imajo 96 o kalorijah.