Arhiv za

Fitness

Kokos palačinke puhasto

Kokos palačinke puhasto

Mi smo zelo uporabljajo za izdelavo palačink, da jih spremljajo v vseh pogledih, in zdaj vemo, kako to storiti na enostaven način. Naučili se bomo, da bi nov recept za kokosove palačinke puhasto, okusno, kot ješ gor oblak, boste uživali kot še nikoli.

Brokoli palice

Brokoli palice

Čeprav bomo pripravili brokoli palice, z enako maso kot mi lahko naredimo še finejšo in se uporablja, da bi jedli pico z brokolijem maso, uporabo vseh lubja, da smo dobili s temi deli.

Makaroni zelena

Makaroni zelena

Makaroni ali testenin, imenovane "Penne’ ki je oblikovan cevi in ​​širin cortitos. Poznavanje to podrobnost, predlagamo, da bi okusen in zdrav recept makaroni zelena.

Lollipop kiwi s čokolado

Proces lollipop kiwi s čokolado

Danes sem prinesel zelo zdrav posladek, Lollipop kiwi s čokolado. Še posebej za otroke, To bo zelo koristno za njih, da bi jedli sadje na zabaven način in ne da bi ga komaj cenim.

Raspberry Delight

Raspberry Delight

Za zelo posebne dni in če želite presenečenje za vaše goste, Jaz bi vam recept, da bi jagodni užitek, na vzoren način, enostavno in zelo okusno za vaše dnevne količine dobrih maščob (olje, laneno seme in orehi). Z visoko vsebnostjo vlaken in visoko raven beljakovin, Poleg tega, da

Nuggets berengenas

Nuggets berengenas

Kot večina ljudi, še posebej otrok, ljubimo Nuggets, po več poskusih z različnimi zelenjavo in izvajajo v nadomestnih načinov, Mi je uspelo, da bi recept za jajčevca Nuggets, z nizko vsebnostjo maščob, ki niso ocvrti, in najboljše od vseh mojih otrok jih imam.

Cvetača sladko pokovka

Cvetača sladko pokovka

Ko berete: sladkarije pop recept cvetača, tiho. Morate poskusiti, preden sodim! Ima zelo prijeten okus in boste zagotovo ponovili, medtem ko je malo kalorij in vsebuje le zdrave sestavine.

Tajski Green Curry

Tajski Green Curry

Naredil sem recept za tajske zeleni curry brez riža. To je običajno postrežejo z rižem. Če je treba določiti podatke prehransko doda riž to odražati. Ampak ta način je poslastica, ki vas bo popeljal po ulicah na Tajskem ne da bi ostali doma.

Grški jogurt sladoled aroma jagode

Grški jogurt sladoled aroma jagode

Kot sem bil odsoten okusno in zdravo grško zamrznjeni jogurt z okusom jagode, nizkokalorično sladoled, in dobre količine beljakovin na enoto. Čeprav je za vse starosti, če se bližamo, da je njihov otrok, To je najboljši način, da se jim, da bi sadje in beljakovin, in bodo

Oreos protein

Oreos protein

Ta znameniti Oreo piškotek recepti za beljakovine, da smo vsi želeli storiti, nato pa nam dajejo veselje, da vonj, Pripravljena je, da vsebuje majhne količine kalorij, visoke vrednosti beljakovin, visoka vsebnost vlaknin in zelo nizke ravni maščobe.

Marcipan sugarless

Marcipan sugarless

Recept je idealen za bo prišel čas,, zelo enostaven za pripravo, način prehranjevanja marcipan brez glutena in prosti sladkor je kot nalašč za vaše dnevne količine orehov.

Rakovice pecivo

Rakovice pecivo

Drugačen način, da bi rakovice pecivo, To je bolj zdravo, kot da bi prepražimo in gostovanje velik Candidad maščobe. Da sprejmejo kot glavno jed, za uporabo kot predjedi, To je lahko dobra možnost, da bo na delo, navsezadnje lahko prilagodili vaše vsakdanje hrane, kot vidite fit.