Preskoči na vsebino
Zdravi recepti | Zdravje posvetovanja

Beljakovinski palačinke

Zadnja posodobitev: 18 September, 2016
Z:
Beljakovinski palačinke

Danes sem vam nekaj palačinke beljakovin, kot Ljubim izdelavo palačinke beljakovin, vendar pogosto na koncu pa palačinka, ki spominja na nekaj več kot guma namesto zdrave hrane.

Zagotovo, da je že kdaj zgodilo, da vas, če si se potrudil kar palačinke protein, vendar ne skrbite, Dal ti bom ključe za to ne bo več ponovilo.
Če niste seznanjeni z beljakovinskimi palačinkami, Potem je ta interesi, verjemite mi. Obstaja veliko različnih načinov za dodajanje beljakovin svojim Palačinke, na primer z dodajanjem grški jogurt, skuta, belci in jajčne beljakovine v prahu, med drugim. Poskušal sem vse te različne metode in dodal, beljakovine v prahu ponavadi dobim večino svojega denarja v smislu vsebnosti beljakovin. Vendar, problem je, da obstajajo nekatere vrste beljakovine iz sirotke I, ki se uporabljajo v cotadas priložnostih in namesto tega me zapusti z teksturirane gume palačinke iz mehkega.

Proteinske palačinke so odličen način, da dobite beljakovin na začetku dneva in ponavadi možnost, da bi težko zajtrk z nekaj zdravih ogljikovih hidratov. Zakaj I Love beljakovinske palačinke in niso obupali poskus z različnimi metodami in vrstami beljakovin v prahu.

Mešanice tudi že na trgu, da bo vaše palačinke pripravljene proteinske, kot je nakup včeraj, da bi poskušali v dopoldanskem, njegovo ime je ProCakes. Kaj ProCakes? ProCakes palačinke beljakovine so povsem druga zgodba. Šel sem soft, silky, okusno in sploh ne gumijaste texture. Imajo subtilne cimet okus in lahko souped z različnimi dodatki, kot so koščki čokolade, borovnice, banana, etc. Čeprav je ta nov izdelek za mene, brez dodanega sladkorja, Na voljo je z 20 gramov proteina (po dodatku jajce in 1/3 skodelica mleka ), in so brez glutena. Ker vam ni treba ustvariti svojo lastno mešanico teh palačinke so pripravljeni na približno pet minut, da bi edinstveno storitev treh palačinke.

Sestavine I, ki se uporabljajo, so:

1 ProCakes protein del palačinka Mix (46 gramov)
1 velika jajca
1/3 skodelica mleka (Včasih sem svetlobe kokosovo mleko)

Priprava::

  1. Pečico nonstick ponev nad nizko toploto.
  2. Dodajte vse sestavine v srednje skledo in utrip, dokler v kombinaciji.
  3. Ko pan je vroče, dal žlico približno dve žlici na palačinke v ponvi (boste imeli tri palačinke).
  4. Kuhamo na nizki temperaturi, prilagoditi tako, da bodo postali dobri znotraj in zunaj.
  5. Flip palačinke in kuhamo še minuto na drugi strani.
  6. Služijo kot vam je všeč vaše palačinke

Opombe: 20 g beljakovin na obrok je z dodatkom jajc in mleka.


Hranilna Informacije (Vročanje Velikost 3 UD palačinke)
Količina na obrok
Kalorije 1695
Skupaj Fat 5 g
– Nasičene maščobe 1,1 g
Skupaj ogljikovih hidratov 22 g
– Sladkorji 0 g
Protein 20,6 g
Vlakna 6 g